نظرسنجی سوالات متداول پرسش و پاسخ تابلو اعلانات نقشه سایت نمای اصلی
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی
دفتر تالیف کتاب های ابتدایی و متوسطه نظری

مصاحبه دکتر علوی مقدم با خبرگزاری پانا :سال تحصیلی 97_96 زبان های آلمانی و فرانسه به پایه هفتم می آیند.
تاريخ: چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395  ساعت: 09:35

رییس گروه زبانهای خارجی دفتر تالیف در گفت و گو با پانا:

سال تحصیلی 97_96 زبان های آلمانی و فرانسه به پایه هفتم می آیند.

رییس گروه زبانهای خارجی دفتر تالیف كتب درسی عمومی گفت: دانش آموزانی که در حدبالایی هستند مثلا تافل دارند می توانند در پایه هفتم بجز زبان انگلیسی، زبان آلمانی و فرانسه را انتخاب کنند.

شنبه ۲۵ ارديبهشت ساعت 08:36

سید بهنام علوی مقدم در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، گفت: موضوع توجه به زبان های خارجه مانند انگلیسی برنامه گروه بوده و با تاکید مقام معظم رهبری قوت گرفته است.

وی ادامه داد: سال تحصیلی آینده بجز زبان انگلیسی، زبان آلمانی و فرانسه را برای پایه هفتم خواهیم داشت. دانش آموزانی که در حدبالایی هستند به طور مثال تافل دارند می توانند بین زبان های که مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است مانند روسی، ایتالیایی، فرانسه، آلمانی و اسپانیایی یکی را انتخاب کنند.
رییس گروه زبانهای خارجی دفتر تالیف كتب درسی عمومی بیان کرد: تالیف کتب پایه هفتم دوره دوم متوسطه نیز صورت گرفته است و برای سال تحصیلی 97_96 نیز زبان فرانسه را خواهیم داشت.
منبع:
بازگشت به ليست اخبار